Over Bakker de Gier

Bakker De Gier: enige ambachtelijke bakker in de omstreek

Bakker De Gier is nog een echte ambachtelijke bakkerij. Bij ons is dus werkelijk alles vers; door onszelf gemaakt in de (banket)bakkerij achter onze winkel. En dat kunnen niet veel bakkers meer zeggen tegenwoordig. In heel Den Bosch-west zijn wij zelfs de enige ambachtelijke bakkerij!

Elke ochtend vers

Al onze producten maken wij elke ochtend vers voor u klaar. Al in de vroege ochtenduren zijn wij druk in de weer om u de kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent. Zodra u onze winkel binnenkomt, komt de geur van warme, verse broden u tegemoet!

“Bakker de Gier – De ambachtelijke bakker”

 

Van de heerlijkste broden tot de lekkerste taarten

Ons assortiment – van de heerlijkste broden tot de lekkerste taarten – is enorm. Als u toch speciale wensen heeft, dan gaan wij graag voor u aan de slag. De bakker zelf of een van onze verkoopsters kan u uitgebreid adviseren. En uiteraard kunnen we snel schakelen. We zijn niet voor niets een echte ambachtelijke bakkerij. We maken dus zo een taart bij, terwijl u wacht!

Vijfde generatie bakkers

Bakker De Gier is de bakkerij van Chris en Simone de Gier. Chris en Simone hebben de zaak in 2002 overgenomen van de ouders van Chris: Leo en Francine de Gier. Zij zijn de zaak in 1968 gestart. Chris en Simone zijn inmiddels de vijfde generatie bakkers van de familie De Gier. Een ware bakkerstraditie die zij graag voortzetten, met passie voor het vak. Hun kennis en ervaring delen zij ook met anderen. Bakker De Gier is dan ook een erkend leerbedrijf; bakkers in opleiding hebben de mogelijkheid om stage te lopen bij de bakkerij – en te leren van jaren vakmanschap!